Jöjjenek még egyszer!
Jöjjenek még egyszer!
Balázs István nem a kötelező dumát hintette el, amikor a TF-Budapest ellen bajnoki negyeddöntő csütörtöki, első összecsapása előtt megpendítette: akár szoros is lehet a parti.
A Fatum-Nyírsuli-NRK még egyszer leutaztatná Nyíregyházára a TF-Budapest gárdáját.
Balázs István nem a kötelező dumát hintette el, amikor a TF-Budapest ellen bajnoki negyeddöntő csütörtöki, első összecsapása előtt megpendítette: akár szoros is lehet a parti. Még akkor is, ha épeszű ember nem vitathatta: a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata legfeljebb izgalmassá teheti az egyik fél három győzelméig tartó párharcot. A továbbjutásra vajmi kevés az esélye. Nos, a nyíregyháziaknak játszmalabdájuk is volt a fővárosi találkozón, ami mindennél fényesebben bizonyítja – a tréner tudta, mit beszél. Bár 3:0 lett a vége, nem ide, a szombat déli (kezdés: 13 óra), bujtosi csarnokban esedékes második mérkőzés forgatókönyve másként is íródhat…
– Hétközben igyekeztünk taktikailag felkészülni az ellenfélből, és a társaság a megbeszélteket összességében be is tartotta – summázta tapasztalatait BalázsIstván, a Fatum-Nyírsuli-NRK szakvezetője. – Egy-egy labdán múlott, hogy nem sikerült játszmát, játszmákat nyernünk: jó színvonalú mérkőzésen a korábbiaknál sokkal jobban teljesítettünk a TF-el szemben. Hozzáteszem, ha a jó átlagot nyújtó csapat tagjai közül lett volna egy kiemelkedő, ponterős egyéni teljesítmény, komoly meglepetést is szerezhettünk volna. Abban bízom, hogy meg tudjuk ismételni a fegyemezett játékunkat, és olyan eredményt érünk el, ami a fő célkitűzés volt. Azaz, hogy a fővárosiakat még egyszer „leutaztassuk” Nyíregyházára, magyarán, ne három meccsen dőljön el a továbbjutás.
Forrás: szon.hu