A CIVIS MÁRVÁNY KFT csapata a nyolcadik utas a döntőben
A CIVIS MÁRVÁNY KFT csapata a nyolcadik utas a döntőben
A tegnap lejátszott tizenegyedik fordulóval lezárult a küzdelem az „A” csoportban is, ahol még két nyitott kérdés volt.
A tegnap lejátszott tizenegyedik fordulóval lezárult a küzdelem az „A” csoportban is ahol még két nyitott kérdés volt.
A korábban eldőlt első hely (RED WOLF) után, nagy küzdelem folyt a második helyért a NYÍRSÉG SZERVIZ KFT és a CIVIS MÁRVÁNY KFT csapatai között, amit végül is az utóbbi szerzett meg magabiztos 8:1 győzelmével, amit a VÖRÖS FÚRIA ellen aratott.
Nyitott volt még a csoport gólkirályi címe is, hiszen LAKATOS LÁSZLÓ RED WOLF és CSOHÁNY ZOLTÁN NYÍRSÉG SZERVIZ KFT egyaránt 15-15 góllal állt az élen, de mivel LAKATOS nem szerzett gólt, CSOHÁNY viszont négyet is, így 19 góllal ő lett az „A” csoport gólkirálya.
Így a hátralévő vasárnapi két „D” csoportos mérkőzéstől függetlenül kialakult a március 1.-én megrendezésre kerülő döntő mezőnye, ahol reggel nyolc órától 11.30-ig a MARSO KFT – CIVIS MÁRVÁNY KFT és a GASE SZENT IMRE – NO SZPONZOR FC csapatai küzdenek az ötödök helyért, illetve 11.30-tól a RED WOLF – NYÍR CHEM KFT és a KÉT BAL FC – T-FORG TRANS KFT csapatai mérkőznek az 1 – 4 helyért, eldöntve azt hogy, mely csapat lesz a 2013 – 2014. év NYÍREGYHÁZA TEREMBAJNOKA.
A döntőre érdemes lesz kilátogatni hiszen láthatják majd a nyíregyházi kispályás labdarúgás kiemelkedő képességű elit csapatait.
A mellékelt fotón a CIVIS MÁRVÁNY KFT döntőbe került csapata illetve az „A” csoport gólkirálya CSOHÁNY ZOLTÁN NYÍRSÉG SZERVIZ KFT látható.
A góllövő lista megtekinthető a mellékleteknél!
Üdvözlettel:
Dajka LászlóKispályás Bizottság Elnök