Kezdődnek a rájátszások a női röplabdában
Kezdődnek a rájátszások a női röplabdában
A hétvégén a Fatum-Nyírsuli győzelmével zárult az első osztályú női röplabda bajnokság alapszakasza.  Csütörtökön este már a három győzelemig tartó párharcoknak lehetünk tanúi.
A hétvégén a Fatum-Nyírsuli győzelmével zárult az első osztályú női röplabda bajnokság alapszakasza.
Csütörtökön este már a három győzelemig tartó párharcoknak lehetünk tanúi. A legjobb négy közé kerülésért a következő párosításban küzdenek a csapatok: Fatum–Nyírsuli – Aluprof-TF Budapest, Gödöllő – Kaposvár,  Vasas – MTK, Békéscsaba – UTE. A negyeddöntők az egyik fél három nyert mérkőzéséig tartanak.
A nyíregyházi együttes találkozóinak menetrendje:ALUPROF-TF BUDAPEST – FATUM NYÍRSULI (február 20. csütörtök 18.30 óra)FATUM-NYÍRSULI – ALUPROF-TF BUDAPEST (február 22. szombat 13 óra, Bujtosi Szabadidő Csarnok)ALUPROF-TF BUDAPEST – FATUM-NYIRSULI (február 24. hétfő 18.30 óra).
Amennyiben szükséges a további mérkőzések időpontjai:FATUM-NYÍRSULI – ALUPROF-TF BUDAPEST (február 26. 18 óra Bujtosi Szabadidő Csarnok)ALUPROF-TF BUDAPEST – FATUM-NYÍRSULI (február 28. 18.30)
A FATUM-NYÍRSULI lányai a hatodik, az ALUPROF-TF BUDAPEST a harmadik helyen zárta az alapszakaszt. A bajnokságban eddig mindkét alkalommal az ALUPROF-TF csapata vitte el a pálmát. Ősszel Nyíregyházán a fővárosiak 3-2-re, míg decemberben sima 3-0-ás vereséget szenvedett a nyíregyházi alakulat.
A nyiregyháziak remélik, hogy sikerül meglepetést okozniuk.