Nyíregyházi sikerek
Nyíregyházi sikerek
Kilenc város, húsz csapata vett részt a hétvégén a nemzetközi Bem Mini Röplabda Tornán, Nyíregyházán, a Bem József Általános Iskolában. A rangos teremtornára Magyarország jelentős utánpótlását is biztosító városaiból érkeztek a résztvevők.
Kilenc város, húsz csapata vett részt a hétvégén a nemzetközi Bem Mini Röplabda Tornán, Nyíregyházán, a Bem József Általános Iskolában.
A rangos teremtornára Magyarország jelentős utánpótlását is biztosító városaiból érkeztek a résztvevők. A 2001-2002-es születésű lányokat nyíregyházi színekben a Nyírsuli Kft. utánpótlását is biztosító Arany János Általános Iskola és Gimnázium, a Móricz Zsigmond Általános Iskola, valamint a Bem József Általános Iskola képviselte. A hazai együtteseken kívül Budapestről, a Vasas, Egerből, Békéscsabáról, Miskolcról, valamint Szatmárnémetiből is érkeztek az eseményre.
A két csoportban zajló mérkőzéseken a sportolók életkorát meghazudtolóan magas színvonalú mérkőzéseket láthattak a versenyre kilátogatók, melyek abszolút szabolcsi győzelemmel zárultak.
Az „A” csoport a nyíregyházi Móricz Zsigmond lányai, míg a „B” csoportban a szintén nyíregyházi Bem József Általános Iskola B csapat állhatott fel a dobogó legfelső fokára.
Az ünnepélyes eredményhirdetésen a serlegek, érmek, oklevelek átadása után különdíjjal jutalmazták a legjobb játékosakat.
„A” csoport:

Móricz Zsigmond Általános Iskola
Bem József Általános Iskola A csapata
Vasas

Különdíj: Móricz Zs.: Molnár Petra, Bem J.: Kurucz Vivien, Vasas: Büki Sára
„B” csoport:

Bem József Általános Iskola B csapata
Móricz Zsigmond Általános Iskola
Jászberény

Különdíj: Bem J.: Gincsai Glória, Móricz Zs. : Bíró Anita, Jászberény: Kovács Panni
A házigazda Bem csapatainak tagjai:

A: Horváth Dorka, Korcsmáros Boglárka, Kurucz Vivien, Papp Dorka
B: Gincsai Glória, Fejérvári Panna, Rettegi Viktória, Karkusz Dominika
C: Dobrai Noémi, Gallasz Anett, Móré Gréta, Keczkó Dóra, Tóth Panni