Kialakult a négyes döntő mezőnye
Kialakult a négyes döntő mezőnye
A tegnapi fordulóval a „C” csoportban már lezárultak a küzdelmek a Szi–Zo Sport NYÍRSULI Teremlabdarúgó Bajnokságban.
A tegnapi fordulóval a „C” csoportban már lezárultak a küzdelmek a Szi–Zo Sport NYÍRSULI Teremlabdarúgó Bajnokságban.
A KÉT BAL csapata magabiztos (5:2) győzelmet aratott a MESTER FESTÉK csapata ellen és ezzel megszerezte a csoport elsőséget.
A csoport második helyén végzett a tavalyi bajnok MARSO KFT csapata, és így a NO SZPONZOR FC mellet ők is megküzdhetnek a március 1.-én megrendezésre kerülő döntőben (a „D” és „A” csoport második helye még nem dőlt el) az ötödik helyezésért. A „C” csoportban eldőlt a gólkirályi cím sorsa is, ugyanis BECSER ZOLTÁN MARSO KFT 14 góllal végzett az élen, a többi csoportban még nagy a verseny a címért.
Egyre masszívabban szerepel az ELSZER Bt a JOBB MINT OTTHON és a DROMEDAR FC csapata, ami biztató lehet a tavaszi idényre. Az éjszakába nyúló mérkőzésen eldőlt a „D” csoportban is az első hely sorsa, ugyanis óriási küzdelem után a T-FORG TRANS KFT csapata 3:2 arányban nyert a kitűnően játszó TRIÓ MAXI GÁZ KFT ellen, és ezzel kialakult a március 1.-én megrendezésre kerülő döntő mezőnye, a RED WOLF – KÉT BAL – T-FORG TRANS KFT és NYÍR – CHEM KFT csapataival.
Egyre több csapat érzékeli hogy a terembajnokságban való szereplésük kitűnő összekovácsolást jelent részükre, és sikeresebbek lehetnek a szabadtéri bajnokságban.
Hétvégén szombaton folytatódik a küzdelem kilenc mérkőzéssel, illetve 20.-án hat mérkőzéssel zárul a küzdelem az „A” csoportban, majd vasárnap 23.-án két mérkőzéssel befejeződnek a csoportmérkőzések.
A mellékelt fotón, a „D” csoport bajnoka a T-FORG TRANS KFT csapata látható.
A góllövő lista megtekinthető a mellékleteknél!
Üdvözlettel:
Dajka LászlóKispályás Bizottság Elnök