Országos Döntőben a Nyírsuli röplabda ifi csapat
Országos Döntőben a Nyírsuli röplabda ifi csapat
Csapatunk, visszavágott a 01.04.-én  Vasas Óbuda OIK-elődöntő első tornáján elszenvedett vereségért, miután Balázs István tanítványai mindhárom ellenfelüket magabiztos játékkal győzték le szombaton a Vasvári Pál Gimnázium tornacsarnokában
Jól kezdődött az év a Nyírsuli ifi röplabda csapatának.
-Csapatunk visszavágott a 01.04.-én Vasas Óbuda OIK-elődöntő első tornáján elszenvedett vereségért, miután Balázs István tanítványai mindhárom ellenfelüket magabiztos játékkal győzték le szombaton a Vasvári Pál Gimnázium tornacsarnokában.- mondta el Erdősné Balogh Erika, a Nyírsuli Kft. röplabda szakág vezetője.
Majd végigsorolta, hogy előbb a Miskolc csapatát győzték le nagyon szép és stabil játékkal 3-0 arányban, majd következtek a Szeged lányai, itt ismételték az előző eredményt, és 3-0-ra magukhoz vették a vezetést.
Három a magyar igazság, mondja a mondás és a nap végét szintén egy 3-0-sal győzelemmel zárták a címvédő Vasas lányai ellen.
A döntőbe jutott csapat tagjai: Szabó Ivett, Berényi Eszter, Andrejkovics Alexandra, Vén Eszter, Thold Krisztina, tar Andrea, Hengsperger Anna, Sitku Tamara.Edző: Balázs István