Figyelem: elaludni, tilos!
Figyelem: elaludni, tilos!
Bronzvasárnap aranyat érne a siker a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata számára – Kaposváron. Hogy mindez nem csupán vágyálom, alátámasztja a statisztika: a két Magyar Kupa összecsapáson oda-vissza elkalapálták a somogyiakat, és a Nyíregyházán letudott bajnoki fellépésen is hazai győzelem „feszített” az eredményjelzőn.
Eddig háromból három győzelem az NRK mérlege a Kaposvár ellen.
Bronzvasárnap aranyat érne a siker a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata számára – Kaposváron. Hogy mindez nem csupán vágyálom, alátámasztja a statisztika: a két Magyar Kupa összecsapáson oda-vissza elkalapálták a somogyiakat, és a Nyíregyházán letudott bajnoki fellépésen is hazai győzelem „feszített” az eredményjelzőn. Magyarán megmondva, az aktuális szezonban eddig nem termet babér az ellenfélnek – naná, hogy a szabolcsiak legszívesebben kőbe vésnék, hogy ennek most is így kell történnie.
Persze, garancia nincs az újabb diadalra, mindazonáltal a hosszú túra előtt nem véletlenül optimista a hangulat. A fentebb citált tények mellett bizakodással töltheti el a szakvezetést, hogy hétközi, Budaörssel vívott találkozón végre nyert a gárda – hat vereség után talán ismét elkapja a fonalat.
– Azért ne felejtsük, a Kaposvár elleni három mérkőzésből kettő rendkívül szoros volt, más kérdés, hogy rendre mi jöttünk ki jobban belőle – figyelmeztetett Kőhalmi Richárd, az NRK edzője. – A Magyar Kupa nyolcaddöntő visszavágóján viszonylag könnyen nyertünk, de ez nem szabad, hogy elaltasson bennünket. Annál is inkább, mert nem tudni, a történtek milyen hatást váltottak ki ellenfelünkből. Mindenesetre annyit játszottunk velük az ősszel, hogy aligha okozhatunk egymásnak különösebb meglepetést, nyilván az lenne a szerencsés, ha nem szakadna meg a sorozatunk, és negyedszer is felülmúlnánk őket.
Ami fix: Vén Eszter nem segítheti a nyírségi gárdát Kaposváron: az Újpesttel vívott összecsapáson szemsérülést szenvedett center pihenésre szorul.
Forrás: szon.hu