Új névszponzor – Hamarosan kezdődik   a kispályás szezon

Hamarosan elrajtol el a Városi Kispályás Bajnokság következő idénye. A töretlen népszerűségnek örvendő bajnokságba idén 101 csapat nevezett be és ahogy már az megszokott több csoportban nagy csaták várhatóak ebben a szezonban. Ősszel már több műfüves pályát is birtokba vehetnek focisták.

Idén a megszokotthoz képest a csapatok kérésére egy héttel eltolódik a bajnokság kezdése, hiszen sokan még nyaralnak, így nem mindenki tudott volna kiállni teljes létszámban, ezért augusztus végén kezdjük meg a szezont. Nagy öröm, hogy az új, csodálatos műfüves pályákon tudunk majd játszani. Most már lehetőség nyílik arra is, hogy ha esik az eső, akkor is le tudjuk bonyolítani a fordulót, sőt lesznek esti, fél kilences mérkőzések is. Egy szuper szabadidő központ is épült a B és a C pálya mögött részen, így nemcsak új zuhanyzók kerülnek átadására, hanem egy közösségi tér is, ahol a mérkőzéseket követően a csapatok le tudnak ülni és megbeszélni a meccseket. – mondta el Dajka László, a kispályás bajnokság főszervezője.

A bajnokságot több cég, vállalat is támogatja, így ősztől már Decathlon-Selyem-Ber Kft. – Nyíregyházi Sportcentrum Városi Kispályás Bajnokság néven indul a szezon. Az erről szóló megállapodást pénteken, a Continental Arénában írták alá a felek.

Ez egy olyan szerveződés, amelyet úgy gondoltam, hogy érdemes támogatni, hiszen nagyon sok ember vesz részt a bajnokságban, nemcsak nyíregyháziak, hanem a megyéből is egyre több csapat csatlakozik ehhez a rendezvényhez. – nyilatkozta Verebélyi János, a Selyem-Ber Kft. ügyvezetője.

Ez a száznál több csapat is azt mutatja, hogy ez egy nagyon népszerű sportág. Hétről-hétre sok száz embert érkezik a stadionba játékosként és nézőként. Nagy öröm számunkra, hogy sok nyíregyházi kis- és középvállalkozás, valamint multicégek is támogatóink közé tartoznak és sok cég saját csapattal is részt vesz a bajnokságban. -tette hozzá Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.

A csapatok egészen novemberig játszanak a stadionban, majd késő ősztől teremben folytatódik a bajnokság.