Fitt-Város – Közel háromezren sportoltak az Arénában

Második alkalommal rendezte meg május 1-jén a Fitt-Várost Nyíregyháza MJV Önkormányzata és a Nyíregyházi Sportcentrum. Az idei rendezvényre több mint háromezren látogattak el.

A nap folyamán közel 30 állomás várta a sportolni vágyó családokat. Megtelt a Continental Aréna parkolója, a küzdőtér és az uszoda is, ahol ingyenesen látták vendégül az érdeklődőket.

A tavalyihoz hasonlóan most is megrendezésre került a Városrészek Bajnoksága, ahol egy akadálypályán mérték össze erejüket a legbátrabbak, a bajnok végül a Belvárosi Betyárok csapata lett. A Nyíregyházi Sportcentrum szakágai is összemérték a tudásukat az akadálypályán. A legjobbnak ezúttal a kézilabdások együttese bizonyult.

A parkoló közepén álló sátrakban helyi sportszervezetek, fitnesztermek és egészséges étrendkiegészítőket kínáló vállalkozások mutatkoztak be. Az ételudvarban pedig gasztronómiai ínyencségek és Nyíregyházán készült termékek várták a látogatókat.

A színpadon folyamatosan fellépők, sportági bemutatók színesítették a rendezvényt, a napot pedig a Face Team show-ja zárta.