Szombaton Nyíregyházi Sportcentrum Mikulás Futás!

December 2-án szombaton ismét megrendezik a már hagyományos Mikulás Futást. A helyszín ezúttal az Atlétikai Centrum lesz. A családokat már reggel 9 órától várják, újdonság, hogy ezúttal a helyszínen regisztrálni kell és mindenki egy karszalagot kap, ezzel tud majd részt venni a tombolasorsoláson is.

-A megnyitót követően egy közös bemelegítés után következnek a futószámok. A táv ezúttal is 400 méter lesz, melyet a nevezőknek a szabadtéri rekortán pályán kell teljesíteni, de rossz idő esetén bent, az Atlétikai Centrum épületében tartjuk a versenyt. Az első három helyezettet minden korcsoportban külön jutalmazzuk, de természetesen minden gyermeket megajándékozunk. – mondta el Dajka László, főszervező a kedden tartott sajtótájékoztatón.Az eseményt ezúttal is az OTP Bank támogatja.

– Számunkra ez egy társadalmi szerepvállalás, és évek óta igyekszünk a Sportcentrum által szervezett szabadidős eseményeket támogatni. Bízunk abban, hogy ezúttal is sokan indulnak majd a Mikulás Futáson – mondta Dankó Péter, az OTP Bank Vállalati Ügyfélkapcsolati Igazgatója.

Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője hozzátette, hogy több kiegészítő programmal is várja majd a kiérkező családokat a futószámok mellett. Lesz Mikulás Expressz, de lehet majd közös szelfit készíteni óriás mesefigurákkal és idén a Vidám Manók koncertje is színesíti majd a programot.

A rendezvény mindenki számára díjtalan!