Szombaton Nyuszi Futás az Atlétikai Centrumban

Ha húsvét, akkor Nyuszi Futás Nyíregyházán. Az idén jubileumi 30. Nyuszi Futáson is sok színes programon vehetnek részt a családok április 8-án, szombaton az Atlétikai Centrumban. A futáson túl lesz ugrálóvár, ötször dörren el a cukorágyú és a csihuhu vonatra is felülhetnek majd a gyerekek.

  • Tavaly is több mint ezren vettek részt a nagyszombati eseményen és szeretnénk, ha idén is sokan eljönnének és egy kis mozgással töltenék el ezt a délelőttöt. Ez az évindító programokunk, de 2023-ban még számos izgalmas szabadidős sportprogrammal várjuk majd a város lakosságát. Május 1-jén egy igazi sportos napra invitáljuk az érdeklődőket a Continental Arénába, ahol 10.00 és 14.00 óra között számos sportágat kipróbálhatnak majd a családok. – nyilatkozta Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője a kedden tartott sajtótájékoztatón.
  • A Nyuszi Futás szombaton 10.00 órakor kezdődik majd a legkisebbek, az ovisok futószámával. Ezenkívül számos színes programmal készülünk a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Lesz bohóc, lufihajtogatás, de felállítunk egy nagy tojásfát is, melyre a város óvodái rengeteg szép hímestojást készítettek már a héten. A hagyományokhoz híven minden induló tombolát kap. Több mint száz ajándék vár idén is gazdára. – folytatta Dajka László, a főszervező, aki hozzátette, hogy várnak mindenkit sok-sok szeretettel a rendezvényre.

Az időjárási előrejelzések szerint a szervezők úgy készülnek, hogy ismét az Atlétikai Centrum küzdőterén rendezik meg az eseményt.