A Pikoló Söröző lett a bajnok

Szombaton a Szuperdöntővel lezárult a DECHATLON-KONYHA MÖBEL-NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM VÁROSI TEREMLABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2022-2023. , melynek első alkalommal adott otthont ebben a szezonban a Nyírpazonyi Sportcsarnok.

A kilátogató szurkolók kiélezett,izgalmas és pörgős mérkőzéseket láthattak. A bajnoki címért a Pikoló Söröző és a Marso Kft. szállt harcba. A kiélezett küzdelemből végül az első helyen a PIKOLÓ SÖRÖZŐ végzett, a dobogó második fokára a MARSO KFT. állhatott fel, a brozérmet pedig a HET-BAND KFT. együttese vihette haza. A főszervező, Dajka László a díjátadó előtt köszönötte a támogatókat és csapatokat. Ezután sor került az együttesek, gólkirályok és legjobb kapusok jutalmazására.

A díjakat Kukucska Mihály, Krutila László ( Wittur Hungary Kft.), Mucsi Gergely a Dechatlon Áruház vezetője, Szekeres Tamás ( Kelet-Sollar Kft.), Ficze Tamás (Varsány Pékség), Pinkóczi Tibor, az Országos Mini-Futball Szövetség Alelnöke, Gál János Nyírpazony alpolgármestere, Baracsi Endre, a Sz.-Sz.-B. Vármegyei Közgyűlés alelnöke és Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője adták át.

Eredmények:

1. PIKOLÓ SÖRÖZŐ

2. MARSO KFT.

3. HET-BAND KFT.

4. TOMPA BÁNHÁZI AUTÓSZERVÍZ

5. VÖRÖS ÖRDÖGÖK6. MESSER UNITED FC

Csoportbajnokok:

„A” csoport bajnoka a HET-BAND KFT

„B” csoport bajnoka MESSER UNITED

„C” csoport VÖRÖS ÖRDÖGÖK

Gólkirályok és legjobb kapusok:

„A” csoport:

Gólkirály: Petics György

Legjobb kapus: Ficze Tamás

„B” csoport:

Gólkirály: Ványi Zsolt

Legjobb kapus: Tömpe Károly

„C” csoport:

Gólkirály: Haller Renátó

Legjobb kapus: Törő Adrián