Nagyváti Balázs a „Hónap sportolója” csapatsportban

A Nyíregyházi Sportcentrum hagyományteremtő jelleggel indítja el ettől az évtől kezdve a „Hónap sportolója” választást. Az egyesület minden adott hónapban egy-egy sportolót díjaz majd csapat- és egyéni sportokból.

Januárban a csapatsportok közül a Nyíregyházi Sportcentrum kosárlabda U12 korosztályában játszó Nagyváti Balázs érdemelte ki az elismerést, aki együttesének az oszlopos játékosa.A 4-es,5-ös poszton játszó fiatal kosaras csapatával bekerült a 2022/2023-as szezonban a négyes országos döntőbe a Kiváló Kölyökök Kupájában. Hét győzelemmel és egy vereséggel a tabella éléről várják a folytatást.Az elmúlt hónapokban az egyik legtöbbet fejlődött fiatal játékos, aki csapatában szorgalmas és magas színvonalú edzésmunkát végez. A legerősebb 5-ös most már nélkülözhetetlen tagja.

A kèt edzője (Vaskó György ès Demeter Àdàm) szerint „ Lepattanózásban az egész mezőnyben kiemelkedő”.A díjat Dr. Mohácsi Máté, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője adta át a sportolónak a Hübner Nyíregyháza BS – MVM – OSE Lions mérkőzésén.