Labdarúgó tornák – befejeződött az őszi idény a kispályás bajnokságban, irány a terem

Befejeződött a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság őszi idénye. 600 mérkőzést játszottak a csapatok. Két hét szünet után kezdődik a terembajnokság. 

Az időjárás kegyes volt, így a héten befejeződött a Decathlon-Konyha Möbel Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság őszi idénye. Több csoportban is érdekesen alakult a tabella, így a tavaszi folytatás garantáltan izgalmas lesz, mind a bajnoki címek, mind a kiesés elkerülése tekintetében. Bár a szabadtéri szezon véget ért, november közepén már ismét pattog a labda, de ezúttal már a Zrínyi Tiszavasvári úti sportcsarnokában. November 12-én kezdődik a terembajnokság, és 40 csapat vesz részt. Az első pénzdíjas tornára is csak egy hónapot kell várni. 

– Egy nagyszabású tornával indítunk november 29-én. 32 csapat részvételével zajlik majd a Rajál Birs Kupa kispályás torna, és 17 gárda már nevezett. A jelentkezési határidő november 22., de érdemes igyekezni, mivel az ország több pontjáról, így a napokban Csákvárról is nevezett egy gárda. Négyes csoportokat alakítunk ki, és a legjobbak jutnak a döntőbe, melyet december 1-jén rendezünk – mondta Dajka László főszervező.  

A torna összdíjazása 200 000 Ft, a torna győztese 100 000 Ft-ot vihet haza. A Rajál Birs Kupa helyszíne szintén a Zrínyi Tiszavasvári úti csarnoka lesz, ahol kitűnő körülmények várják a csapatokat. Bár ekkor az NB-I-ben és NB-II-ben még zajlik a bajnokság, így is több korábbi élvonalbeli labdarúgó is pályára léphet az együttesekben. 

D.L., www.nyiregyhaza.hu