Elkezdték a bajnokságot

Szeptember közepén a Nyíregyházi Sportcentrum két kézilabda utánpótlás együttesénekis megkezdődött a bajnoki szezon.

A Gyermekbajnokság FU15 régiós bajnokságában Ráczné Cserés Erzsébet edző tanítványaia Mezőkövesdi KC-vel és a Hevesi SE-vel mérkőztek meg először vasárnap Mezőkövesden. A mezőkövesdi találkozó eredménye: 23-22 lett a Nyíregyházi Sportcentrum javára.  A nap jól folytatódott, hiszen a Hevesi SE együttese ellen is sikerült egy győzelmet bezsebelniük  17-24-re.
A bajnoki menetet szeptember 29-én, immár hazai pályán folytatják a srácok. A vendég az Eger SzSE  és az Egri VSI gárdája lesz.

A csapat tagjai: Nagy Máté, Daskó Bende, Kővári Balázs, Gyebrószki Áron, Török Dániel, Keczkó Tamás, Sztányi Ádám, Albert Márton, Korcsmáros Áron, Harczi Levente, Petróczy Áron, Czifra Bálint


Edző: Ráczné Cserés Erzsébet

Nem indult ilyen jól a bajnokság Jobbágy René csapatának.  A nyíregyházi fiúk Balmazújvárosban “találkoztak” az Optimum Solar-Békés együttesével  és a Kecskeméti Junior SN Kft.-vel a Gyerekbajnokság U15 1. osztályában. Az első bajnoki ütközötet a békésiek zsebelték be 14-22-re. Délután a Kecskemét együttese sem tudta a nyíregyháziakat kimozdítani, így a dél-alföldiektől 27-21-re kaptak ki a szabolcsiak. Folytatás ezen a hétvégén, szeptember 28-án szombaton, amikor is a Balmazújvárosi KK  is  a Pick Szeged utánpótlás csapataival csapnak össze a szabolcsi fiúk.

A csapat tagjai:  Fodor Tamás, Kovács Roland, Dorogi Zsolt, Seregi Botond, Konczos Máté, Újfalussy Kristóf, Horváth Bence, Kruták Bende, Kozma Bence, Cseh Attila, Burik Máté

Edző: Jobbágy René