Év sportolója – Elkezdődött a szavazás
Az előző játékunk nyertesei - © Fotó: Sipeki Péter
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A hagyományokhoz hűen a Kelet-Magyarország és a kelet.hu olvasói, valamint a Szabolcs Online látogatói dönthetik majd el, hogy ki legyen az Év sportolója, csapata és edzője. A megszokott hét kategóriában hirdetjük meg a versenyt (felnőtt férfi, női, csapat, utánpótláskorúaknál fiú-, leánycsapat, valamint edző).
 
Szerkesztőségünk valamennyi kategóriában kiemelt öt-öt jelöltet, de a korábbi játékok alapján nem biztos, hogy közülük kerülnek majd ki a győztesek. Játékunk első körében bárki jelölhet még sportolót, csapatot vagy edzőt.
Bővültek a listákVoltak, akik feleslegesen azokat jelölték, akik az általunk javasoltak között is szerepeltek. Mivel a jelöltek számát most nem korlátoztuk, több kategóriában is sokan bővítették a szavazásra várók számát. A folytatás is pofonegyszerű. Szavazni lehet a már megszokott módon, a lapunkból kivágott szavazószelvényekkel. A voksokat levélben vagy személyesen lehet eljuttatni szerkesztőségünkbe (4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 4–6.). A szavazólapok mellett a Kelet-Magyarország digitális változata, illetve internetes portálunk, a Szabolcs Online is lehetőséget kínál a voksolásra.
Sorsolás a szavazók közöttA határidő január 21. hétfő, 12 óra. A lapunkból kivágott szelvénynek eddig kell beérnie szerkesztőségünkbe, az interneten pedig ez az időpont a voksolás végső határideje. Minden kategóriában a legtöbb szavazatot begyűjtő nyeri majd a játékot. A szavazók között sorsolunk, a szerencséseket meghívjuk a díjátadóra és ajándékot is kapnak.
KM