Remek őszt zártak az U-15-ös kézis fiatalok
Remek őszt zártak az U-15-ös kézis fiatalok
Jól sikerült a nyári felkészülés, melyet a szokásokhoz híven Gyulaházán végeztünk el. Az alapszakasz tíz mérkőzéséből nyolcat megnyertünk és csak két meccset veszítettünk el.
A leggyengébb produkciónkat a Pénzügyőr ellen mutattuk, viszont a srácok kárpótoltak a végül alapszakasz győztes Dabas október eleji legyőzésével, így a Pest megyei csapat mögött a második helyen végeztünk, ezzel pedig elértük azt, hogy a felsőházi rájátszásban folytathattuk a szereplést. December elején sikerült legyőznünk a másik csoport első helyezettjét is, a Békéscsabát, ezzel nagy lépést tettünk afelé, hogy tavasszal a hatos döntőben szerepeljünk, amikor már dunántúli csapatokkal is megmérkőzhetünk. Ha ki kell emelnem valamit, az a csapat védekezése és az, hogy a srácok remek közösséget alkotnak. Természetesen nálunk is megvannak a gólzsákok, de a legnagyobb erősségünk, hogy nincs gyenge pontunk vagy posztunk, azaz minden pozícióból veszélyesek vagyunk az ellenfél kapujára, legyen az átlövő, irányító, szélső vagy beálló – mondta Tarnavölgyi Gergely, a Nyíregyházi Sportcentrum U-15-ös fiúcsapatának vezetőedzője, aki bízik abban, hogy a fiúk nem lesznek jóllakottak és jövőre ugyanilyen elánnal vetik magukat bele a meccsekbe és az edzésekbe.
– Szeretném ezen felül megköszönni Kerekes Tamásnak, a serdülő csapat edzőjének, illetve Jobbágy Renének, az U-14-es gárda trénerének, hogy zökkenőmentesen együtt tudunk dolgozni és mindenben segítjük egymás munkáját, hiszen a csapatom nagy része lefelé, illetve felfelé is játszik, azaz párhuzamosan a serdülő és az U-14-es csapatban is szerepel. Emellett természetesen jár a köszönet a szülők, akik akár egy napon két különböző helyszínen tartott edzésre is elviszik a gyerekeket, sőt, akár 150 kilométerre is elkísérnek bennünket és sportszerűen buzdítják a csapatot. Nélkülük nem menne a dolog – zárta éves értékelését Tarnavölgyi Gergely.