Mokánszki Máté a válogatottban
Mokánszki Máté a válogatottban
A szolnoki Tiszai hajósok terén rendezik meg ezen a hétvégén az U18-as 3×3 kosárlabda Eb selejtezőt. A magyar fiú válogatott kerettagjaként a Nyíregyházi Sportcentrum és a Blue Sharks kosárlabda csapatának…
U18 3×3 – Mokánszki Máté a válogatottban.
A szolnoki Tiszai hajósok terén rendezik meg ezen a hétvégén az U18-as 3×3 kosárlabda Eb selejtezőt. A magyar fiú válogatott kerettagjaként a Nyíregyházi Sportcentrum és a Blue Sharks kosárlabda csapatának játékosa Mokánszki Máté is résztvesz a 15 ország közötti kétnapos kosárlabda seregszemlén.
Az augusztus 4.-5. között zajló eseményen 18 csapat csap össze, többek között Csehország, Izrael, Spanyolország és Szerbia válogatottja, de a tornán továbbá szerepelnek még Észtország, Fehéroroszország, Grúzia, Hollandia, Montenegró, Lengyelország, Németország, illetve Svédország legjobb 3×3-as kosarai is. A kosarasok mellett az edzői stábot is érdmes megemlíteni, hiszen Lekli József, az NySc trénere is besegít a válogatott munkájába.
A lányoknál és a fiúknál is négy-négy együttes jut majd a szeptemberi debreceni eb döntőbe.  Szolnokkal egyidőben az olaszországi Bariban és a franciaországi Voiron városában is rendeznek még selejtezőt.