Új névadó szponzorok
Új névadó szponzorok
A 2018/2019-es szezontól új névadó szponzorok álltak a nyíregyházi városi kispályás labdarúgás mellé. Olyan partnerekkel sikerült megállapodnia a Nyíregyházi Sportcentrumnak, akik elkötelezett hívei a sportágnak…
Új névadó szponzorai vannak a városi kispályás labdarúgó bajnokságnak.
A 2018/2019-es szezontól új névadó szponzorok álltak a nyíregyházi városi kispályás labdarúgás mellé. Olyan partnerekkel sikerült megállapodnia a Nyíregyházi Sportcentrumnak, akik elkötelezett hívei a sportágnak.
– A legnépesebb civilszerveződés Nyíregyházán a városi kispályás labdarúgó bajnokság, több mint 3000 résztvevővel – nyitotta meg a sajtótájékoztatót Kósa Árpád, a Nyíregyháza MJV polgármesteri kabinetvezetője. A megállapodás kiváló lehetőséget nyújt mindkét fél számára, a támogatóknak remek lehetőség image építésre, a Sportcentrumnak pedig lehetőség arra, hogy minél színvonalasabban tudja tovább építeni a bajnokságot. Szeretném megköszönni az Intersport sok éves támogatását és Dajka László sok éves munkáját, aki tudásával és szakmai tapasztalatával biztos alapja a jól működő bajnokságnak.
– Fontos küldetésünk, hogy a sportot minél több emberhez jutassuk el – vette át a szót Mucsi Gergely a Nyíregyházi Decathlon Áruház igazgatója.  Cégünk politikája, hogy a jövőben egyre többen sportoljanak.
– Nekem szívügyem a városi kispályás labdarúgó bajnokság, hiszen sok-sok éve már én is aktív résztvevője vagyok – mondta Kormány Zoltán a Konyha Möbel Kft. ügyvezető igazgatója.
A 2018/2019-es évad augusztus 13-án rajtol 120 csapattal és 3700 igazolt játékossal. A bajnokság új neve, Decathlon-Konyha Möbel Kft. – Nyíregyházi Sportcentrum Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság.