Tamás Eszter – Jó tanuló, jó sportoló
Tamás Eszter - Jó tanuló, jó sportoló
Lezárult a Magyarország jó tanulója-jó sportolója 2017 pályázat értékelése. Prof.Dr. Kásler Miklós miniszter úr jóváhagyta a díjazottak listáját. Tamás Eszter Adél, a Nyíregyházi Sportcentrum röplabdázója azon megtiszteltetésben részesült, hogy az…
Lezárult a Magyarország jó tanulója-jó sportolója 2017 pályázat értékelése. Prof.Dr. Kásler Miklós miniszter úr jóváhagyta a díjazottak listáját.
Tamás Eszter Adél, a Nyíregyházi Sportcentrum röplabdázója azon megtiszteltetésben részesült, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett pályázaton elismerő oklevélben részesült.
Az elismerést olyan diákok érdemelhetik ki, akik köznevelési intézményben 5-8., illetve a 9-13. évfolyamos tanulók vagy nappali tagozatos felsőoktatási intézményben tanulnak.  4,8-as, 4,7-es vagy 4-es átlagot kell elérniük, emellett sportáguk országos bajnokságán, vagy nemzetközi versenyén a legjobb hatban kell végezniük.
A pályázat célja volt: az ifjúság ösztönzése (az eredményes tanulásra és magasabb szintű sportolásra, a szellemi és fizikai képességek folyamatos fejlesztésére, továbbá fizikai aktivitásra, rendszeres és egészségfejlesztő testmozgásra; a tehetségfelismerés, -gondozás és -kiválasztás, valamint az utánpótlás-nevelés célkitűzéseinek segítése; az egészséges életmód népszerűsítése; a becsületes játék, a fair-play szellemének ápolása; valamint a legkiválóbbak méltó elismerésben részesítése.