Jövőre is Hollósy irányítja a csapatot
Jövőre is Hollósy irányítja a csapatot
A kupagyőzelem után a bajnokságban ezüstérmes lett a Fatum Nyíregyháza. A női röplabda együttes sikeres szezont tudhat a háta mögött, jövőre pedig szeretne még előrébb lépni…
Fatum Nyíregyháza – jövőre is Hollósy László irányítja a csapatot
A kupagyőzelem után a bajnokságban ezüstérmes lett a Fatum Nyíregyháza. A női röplabda együttes sikeres szezont tudhat a háta mögött, jövőre pedig szeretne még előrébb lépni.
A Békéscsaba elleni kupadöntőben még meglepetés volt a Fatum Nyíregyháza győzelme, a bajnokságban aztán bizonyította az együttes, hogy nem egyszeri jó teljesítménynek volt köszönhető a siker. A Vasas és az Újpest magabiztos legyőzése után a fináléban egyszer a címvédő Békéscsabát is sikerült két vállra fektetni, és bár a csabaiak megnyerték a döntőt, a nyíregyháziaknak sem kell szégyenkezniük a kupaarany utáni bajnoki ezüst miatt. Hollósy László a kupadöntő előtt érkezett Nyíregyházára. A vezetőedzőről kevesen tudják, hogy részben hazatért, dédnagyapja illetve nagyapja ugyanis a szabolcsi megyeszékhelyen élt. A tréner munkájával elégedett a klub vezetése, így szerződést hosszabbítottak a felek. Ennek értelmében az idei szakmai stáb vág neki a következő idénynek.
– Az a feltételrendszer, az a sportcsarnok ami Nyíregyházán van, a világ bármelyik részén megállná a helyét. A lányokkal amikor elkezdtünk dolgozni, nagyon hamar kialakult az összhang és jött is a siker. Sokáig veretlenek voltunk, de a legfontosabb az volt, hogy bejutottunk a döntőbe, és ott is egy mérkőzést leszámítva szépen teljesítettünk. Utólag visszagondolva jó döntés volt amikor igent mondtam a Nyíregyháza hívó szavára, örülök hogy a mind a két fél elégedett volt, így bár voltak más csapatoktól ajánlataim, gyorsan megállapodtunk a folytatásról – mondta Hollósy László vezetőedző.
A klub vezetése már megkezdte a tárgyalásokat a jövőt illetően. A keretben lesznek változások, szeretnék úgy megerősíteni az együttest, hogy jövőre ismét mindkét fronton döntőt játszhasson és a nemzetközi porondon is jól szerepeljen.
Forrás:nyiregyhaza.hu