Példát mutathatnak a sportos pillanatok is
Példát mutathatnak a sportos pillanatok is
Sportos pillanatok címmel nyílt pénteken fotókiállítás a Korzó Bevásárlóközpont második emeletén, ahol kollégánk, Pusztai Sándor képeit lehet megtekinteni. Az alanyok a friss kupagyőztes és bajnoki döntős…
Sportos pillanatok címmel nyílt pénteken fotókiállítás a Korzó Bevásárlóközpont második emeletén, ahol kollégánk, Pusztai Sándor képeit lehet megtekinteni.
Az alanyok a friss kupagyőztes és bajnoki döntős Fatum-Nyíregyháza női röplabdázói és a Marso-Nyíregyháza férfi kosárlabdázói, a sportot, ezen belül is a két csapatot különösen a szívügyének tekintő Pusztai Sándor az ő meccseiken elkapott valóban sportos pillanatait rendezték kiállítás alá.
Megnyitóbeszédében Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum Kft. ügyvezetője utalt arra, hogy szerencsére van kiknek szurkolni a megyeszékhelyen, hiszen a röplabdás hölgyek hamarosan kezdik az aranycsatát, míg a kosaras urak a rájátszásban megindítják a harcot a feljutás kiharcolásáért – lehet tehát tovább éelsíteni az optikát. Sitku Ernő, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője, egyben a Kék Cápák szakmai igazgatója abban reménykedik, hogy ez a kiállítás is példát mutat a sportoló ifjúság számára, hogy egyszer majd ők legyenek a szereplői hasonló fotósorozatnak. Ezt jelképezendő, a tárlatot hivatalosan kis kosarasok és röplabdázók leplezték le, majd maguk a főszereplők, vagyis a „nagy” kosarasok és röplabdázók is elkezdhették magukat keresni a jobbnál jobb képeken.
Kelet-Magyaroszág