Kosarasoké a főszerep hétvégén
Kosarasoké a főszerep hétvégén
Pénteken utolsó hazai mérkőzését játssza a Nyíregyháza Blue Sharks férfi kosárlabda csapata a MEAFC Miskolc ellen az U20-as bajnokságban. A mérkőzés helyszíne a Continental Aréna…
A hétvégén Nyíregyháza utánpótlás sportjában a kosarasoké a főszerep.
Pénteken utolsó hazai mérkőzését játssza a Nyíregyháza Blue Sharks férfi kosárlabda csapata a MEAFC Miskolc ellen az U20-as bajnokságban. A mérkőzés helyszíne a Continental Aréna, ideje 19.00 óra.
A bajnokság utolsó előtti fordulójához érkeztek a legkisebb kosaras palánták. Szombaton Debrecenben mérkőznek meg először a Debreceni Ziccer Tigrisek, majd a Nagyvárad Kenguru csapatával. Nehéz mérkőzésre számít Vajda Tamás és Takács Máté edző. A torna szervezői a Debreceni Kosárlabda Akadémia, helyszín az Oláh Gábor úti sportcsarnok.
A fiú serdülő csapatokra két napos megmérettetés vár a Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság főtábla 5. fordulóján. A torna résztvevői két nyíregyházi csapat mellett, a Kecskeméti KA és a budapesti Kiss Lenke KS. Az első mérkőzés szombat délelőtt kezdődik a Zelk Zoltán Általános Iskola tornatermében 11.00 órakor.