Hátrányból nyertek a kézis lányok
Hátrányból nyertek a kézis lányok
Hétközi találkozón fogadta a Hajdúszoboszlói KSKE leány serdülő kézilabda együttesét a Nyíregyházi Sportcentrum csapata. A találkozó elején a vendégek zavarba hozták a hazaiakat…
Hétközi találkozón fogadta a Hajdúszoboszlói KSKE leány serdülő kézilabda együttesét a Nyíregyházi Sportcentrum csapata. A találkozó elején a vendégek zavarba hozták a hazaiakat.
Jobban kezdett Hajdúszoboszló, három gólos vezetést is sikerült szerezniük. Változtatni kellett a játékon, sokkal agresszívebb védekezésre és ötletesebb támadásra volt szükség ahhoz, hogy Nyíregyháza meg tudja fordítani a mérkőzést. A Sportcentrum időkérését követően javultak az egyéni teljesítmények, így az első félidőt már egy gólos előnnyel zárták. A szünet után végig Nyíregyháza vezetett, sok hibával, de nagy akarással a Nyíregyházi Sportcentrum leány serdülő kézilabda csapata megszerezte a bajnokság 13. győzelmét.

Nyíregyházi Sportcentrum – Hajdúszoboszlói KSKE 19-15 (9-8)

Nyíregyházi Sportcentrum: Dudás B., Várkondi K., Szegedi S. (kapusok), Torkos L. 4, Kostyó P. 4, Kovács N. 5, Makkai K. 2, Gergely P. 1, Karaf D. 2, Asztalos D. 1., Molnár L.,     Barzó P., Pap Zs.