Vér, verejték – győzelem!
Vér, verejték – győzelem!
Szép volt, jó volt, nagy siker a kupagyőzelem, amit istenigazából megünnepelni sincs idő. A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata pénteken (kezdés: 19 óra) már a bajnoki porondon érdekelt…
Hollósy László a Vasas elleni párharc hazai nyitányán mutatkozik be a bajnoki porondon is.
Szép volt, jó volt, nagy siker a kupagyőzelem, amit istenigazából megünnepelni sincs idő. A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata pénteken (kezdés: 19 óra) már a bajnoki porondon érdekelt: hazai pályán, jelesül kezdi a Vasas elleni – az egyik fél két győzelméig – tartó párharcot. A tét pedig nem más, mint az elődöntőbe jutás.
Vagyis megint a fővárosiak „jönnek szembe”, mint annyiszor az évad során. Az aktuális csata lesz a nyolcadik összecsapás ebben az idényben (és a kiírás értelmében lesz kilencedik meccs is…), és bár zsinórban hatszor a Fatum kerekedett felül, a statisztika mit sem számít. Újra meg kell feszülni, hogy a Nyíregyháza kerekedjen felül. Nem mellesleg, Hollósy Lászlónak, az elmúlt héten kinevezett edző eddig kimaradt a tusakodásból, a szakvezető ezúttal debütál a a Continental Arénában. Mindenesetre eddig jó ómennek bizonyult jelenléte, mindjárt fényes diadallal indított a kupafináléban. De ez egy másik történet.
– Ami most kezdődik, az egy külön műfaj, a lányokban is ezt tudatosítottam, innentől minden meccs olyan, mintha egy kupadöntőt játszanánk – nyomatékosította Hollósy László, a nyíregyháziak szakvezetője. – El kell felejteni mi történt az elmúlt vasárnap, maximális koncentrációval lehetünk csak eredményesek. Biztos vagyok abban, hogy foggal-körömel küzdő Vasassal találkozunk, ugyanakkor látom a csapat tagjain, hogy nem elégedtek meg a kupagyőzelemmel, továbbra is éhesek a sikerre. Vérrel-verejtékkel kell feltörölnünk a pályát a győzelem érdekében!
Forrás:szon.hu