Atlétika, kosárlabda, röplabda a hétvégén
Atlétika, kosárlabda, röplabda a hétvégén
A Nyíregyházi Sportcentrum kadett /A fiú kosárlabda együttese február 16-án, pénteken 17.30 óra a Zsíros Akadémia Kőbánya/A együttese ellen lép pályára a legjobb 16 között…
Kosárlabda
A Nyíregyházi Sportcentrum kadett /A fiú kosárlabda együttese február 16-án, pénteken 17.30 óra a Zsíros Akadémia Kőbánya/A együttese ellen lép pályára a legjobb 16 között. A mérkőzés helyszíne a Tiszavasvári úti sportcsarnok.
Az Országos Serdülő Kosárlabda Bajnokság soros fordulóját Nyíregyháza rendezi a Zelk Zoltán Általános Iskola tornatermében február 17-18-án. Két nyíregyházi csapat, Kecskemét és a budapesti Kis Lenke együttese méri össze erejét.
Atlétika
Budapest lesz a házigazdája a Magyarország Fedettpályás Atlétikai Bajnokságnak február 17-18-án. A Nyíregyházi Sportcentrum színeiben Bakosi Béla versenyzői állnak rajthoz érmes reményekkel. Bakosi Péter magasugrásban, Pál Robin, Buzga Zoltán és Zajácz Petra pedig hármasugrásban indul.
Röplabda
A Sportcentrum gyermek röplabda „ A” csapata Szegedre, a „B” csapata Butapestre utazik a hétvégén az országos bajnokság következő fordulójára a középszakaszhoz érve.