Eseménydömping a kosarasoknál
Eseménydömping a kosarasoknál
Február 11-én, vasárnap folytatta szereplését a Nyíregyházi Sportcentrum junior „A” kosárlabda-csapata a felsőházban, ahol a FALCO-Vulcano Energia-KC Szombathely vendégei voltak. Döcögősen indult a találkozó, sorra maradtak ki a helyzetek…
Február 11-én, vasárnap folytatta szereplését a Nyíregyházi Sportcentrum junior „A” kosárlabda-csapata a felsőházban, ahol a FALCO-Vulcano Energia-KC Szombathely vendégei voltak.
Döcögősen indult a találkozó, sorra maradtak ki a helyzetek így már az első negyedet hat pontos hátránnyal zárták a Sportcentrumosok. A második etapban Mokánszki sikeres közeli dobásaival próbált lépést tartani Nyíregyháza, de sajnos a rengeteg eladott labda (21) megbosszulta a mérkőzés kimenetelét.
FALCO-Vulcano Energia KC Szombathely – Nyíregyházi Sportcentrum KA A 89-79
A Nyíregyházi Sportcentrum fiú kadett kosárlabda együttese sikeresen teljesítette feladatát a hétvégén,  az Újpest csapatával mérkőzött meg a 16-ba jutásért az országos bajnokságban. Keresztjátékkal idegenben és hazai pályán is magabiztos győzelmet szerzett. Kiemelkedően szerepelt T. Bodnár Balázs és Kurucz Ádám mindkét megmérettetésen, akik mindkét ütközeten 20 pont feletti teljesítményükkel járultak hozzá a csapat sikeréhez.
Nyíregyházi Sportcentrum – Újpest 86-58Újpest – Nyíregyházi Sportcentrum 60-82
Egy vereség és egy győzelem a legkisebb kosarasok hétvégi mérlege a Nemzeti Kiemelt Kenguru Bajnokság Rájátszás Alsóház Keleti csoportjában.  A betegségtől viharvert csapat az első mérkőzésen a Nagyváraddal került szembe, ahol vereséget szenvedett.  A folytatásban a debreceniek ellen léptek pályára, egy összeszedettebb játékkal, nagy győzni akarással nyertek Vajda Tamás és Takács Máté tanítványai.
Nyíregyházi Sportcentrum – Nagyvárad 29-89DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok – Nyíregyházi Sportcentrum 26-35