Beharangozó a hétvégére
Beharangozó a hétvégére
Az előttünk álló hétvégén ismét a Sportcentrum röplabda utánpótlása tölti be a Bem iskola sportcsarnokát. A fedett pályás atlétikai bajnokság újabb fordulóját rendezik Nyíregyházán január 14-én…
Atlétika
A fedett pályás atlétikai bajnokság újabb fordulóját rendezik Nyíregyházán január 14-én. A nyílt fedett pályás újonc és serdülő atlétikai versenyre 13 egyesület nevezett.  A nyíregyházi atléták több mint félszáz versenyzővel képviselik a Nyíregyházi Sportcentrum színeit. A megmérettetés helyszíne a Nyíregyházi Egyetem Atlétikai Csarnoka, kezdete 10.30 óra.
Röplabda
Az előttünk álló hétvégén ismét a Sportcentrum röplabda utánpótlása tölti be a Bem iskola sportcsarnokát. Január 13-án 14.00 órakor az U21-es csapat lép pályára a budapesti Herkules együttese ellen soros bajnoki mérkőzésén. Ezt követően 16.30 órától az NB II-es női röplabda gárda csap össze a Békéscsabával, majd a folytatásban, január 14-én ismét az NB II-es csapat lép pályára a TF együttese ellen. A vasárnapi mérkőzés kezdete 14.00 óra.
Kosárlabda
A Nyíregyháza Blue Sharks férfi kosárlabda csapatára rendkívül kemény küzdelem vár Veszprémben január 12-én. Az NB I.B csoportban a Veszprém a tabella 2., Nyíregyháza a 3. helyen áll jelenleg. Mindkét csapat számára rendkívül fontos a győzelem. A felnőttek mérkőzését követi az U20-as korosztály összecsapása 19.00 órakor, ami reményeik szerint egy könnyedebb párharc lesz.