Szombaton ismét Mikulás-futás érdekes programokkal
Szombaton ismét Mikulás-futás érdekes programokkal
Több mint negyedszázada köszöntik sportosan a Mikulást a nyíregyházi stadionban. Így lesz ez szombaton is, amikor jön az újabb OTP Bank Mikulás Futás…
Több mint negyedszázada köszöntik sportosan a Mikulást a nyíregyházi stadionban. Így lesz ez szombaton is, amikor jön az újabb OTP Bank Mikulás Futás.
Kaibás Mariann, a rendező Nyíregyházi Sportcentrum gazdasági vezetője köszöntötte szerda délelőtt a Continental Arénában az esemény sajtótájékoztatójának résztvevőit.
– Köszönet a névadónak, akinek a nevét immár harmadszor viseli a futás- kezdte tájékoztatóját Dajka László, a Nyíregyházi Sportcentrum főszervezője. – Kollégáimmal ismét igyekeztünk minél színesebb és látványosabb programokat összeállítani. A megszokott távok mellett újra lesz cukorágyú, Mikulás expressz, és értékes ajándékokkal a tombolasorsolás. Rendezünk Mikulás-szépségversenyt, aki ezen szeretne indulni jelmezben jöjjön.
Sápi Béla, az OTP Bank nyíregyházi irodájának osztályvezetője kihangsúlyozta: megteszteltetés az OTP Banknak az, hogy ilyen népszerű, helye szabadidős rendezvény támogatói, immáron harmadik alkalommal. Elmondta, hogy jó példát mutatva ő is ott lesz két gyermekével, illetve kollégái közül is jó néhányan.
Dusinszki József a Nyíregyházi Kenyérgyár ügyvezetője elmondta, hogy tizennégy esztendeje álltak a futás mögé és most is örömmel teszik. Sőt, sokáig is szeretnék.
Tavaly közel kétezren voltak, remélhetőleg az időjárás szombaton is kegyes lesz, és sokan lesznek ott ezen a nagy hagyománnyal bíró eseményen.
A program
OTP Bank Mikulás futás, december 2. szombat, Városi Stadion
10.00: Megnyitó
10.20: Bemelegítő kör
10.30: 400 m ovisoknak
10.40: Cukorágyú
10.50: Mikulás-expressz
11.00: 400 méter általános iskolásoknak
11.10: Cukorágyú
11.15: Mikulás-expressz
11.25: 400 m családi futás
11.35: Mikulás-expressz
11.45: Cukorágyú
11.50: Mikulás-szépségverseny eredményhirdetése
12.00: Mikulás-expressz
12.10: Cukorágyú
12.20: Tombolasorsolás
A tájékoztató résztvevői (balról): Dajka László, Kaibás Mariann, Sápi Béla és Dusinszki József Fotó: Mán László
Forrás:szon.hu