Bem Kupa a Bem tornatermében
Bem Kupa a Bem tornatermében
November 25-én kerül megrendezésre a Nyíregyházi Sportcentrum szervezésében a Bem Kupa. A röplabda tornán nyolc csapat részvételével zajlanak a küzdelmek a Bem tornatermében…
Röplabda
November 25-én kerül megrendezésre a Nyíregyházi Sportcentrum szervezésében a Bem Kupa. A röplabda tornán nyolc csapat részvételével zajlanak a küzdelmek a Bem tornatermében reggel 9.00 órától, késő estig. A kupán megszerzett pontokat, a csapatok tovább viszik az Országos Mini Bajnokságba.
Úszás
November 25-26-án rendezik Baján a XV. Halászlé Kupát, amelyre nevezett a Nyíregyházi Sportcentrum úszóedzője, Gyula Sándor az egyik tanítványával. Cserfalvi Olaf korosztályos csúcstartó, két versenyszámban is indul a rövidpályás versenyen, 200 méter gyorson és 100 méter pillangón áll rajtkőre.
Kosárlabda
A Sportcentrum U20-as kosárlabda korosztálya szombaton Hódmezővásárhelyre, az U18 vasárnap Szegedre utazik soros bajnoki megmérettetésére. Mindkét együttes remekül szerepel a bajnokságban, az előbbi a tabella harmadik, az utóbbi pedig az első helyen áll a tabellán.