Úszóversenyek Budapesten
Úszóversenyek Budapesten
Szombaton Jövő Bajnokai összrégiós versenyre Budapestre, jövő hét szerdától pedig Magyar Rövidpályás Felnőtt Országos Bajnokságra utaznak a Sportcentrumos úszók…
Szombaton Jövő Bajnokai összrégiós versenyre Budapestre, jövő hét szerdától pedig Magyar Rövidpályás Felnőtt Országos Bajnokságra utaznak a Sportcentrumos úszók.
Ezen a hétvégén is belecsapnak a hullámokba a Nyíregyházi Sportcentrum úszói. A Jövő Bajnokai programban részt vevő 14 sportcentrumos nyíregyházi versenyző Budapesten, a Tüske uszodában az ország összes régiós válogatottjával méri majd össze a tudását. Urbin Tamás és Gyula Sándor tanítványai a mentorokkal is találkozhatnak, ugyanis ott lesznek a felnőttválogatott sztárjai Jakabos Zsuzsától kezdve Kozma Domán és Verrasztó Dávidon át Bernek Péterig.
Jövő héten szerdán, november 8-án pedig elkezdődik a Magyar Rövidpályás Felnőtt Országos Bajnokság. A négynapos versenysorozaton hét Sportcentrumos versenyző vesz részt. A lányokat Szurovcsják Ivett, Hatházi Dóra, Kis Anasztázia, Sztruhár Jázmin, a fiúkat Valent Gergő, Czegle Péter és Cserfalvi Olaf képviselik.