Óvodások Játékos Sportfesztiválja
Óvodások Játékos Sportfesztiválja
A Nyíregyházi Sportcentrum évről-évre azon ügyködik, hogy sportolási lehetőségeket teremtsen kicsiknek és nagyoknak a városban. A sportvetélkedő közel két évtizedes múlttal rendelkezik…
A Nyíregyházi Sportcentrum évről-évre azon ügyködik, hogy sportolási lehetőségeket teremtsen kicsiknek és nagyoknak a városban.
A mai nap a legkisebbeknek, az óvodáskorú gyerekeknek szólt. A sportvetélkedő közel két évtizedes múlttal rendelkezik, és egyre népszerűbb az óvodák körében. A feladatsort úgy állította össze a Sportcentrum szervező csapata, hogy az a alapvető természetes mozgásokra épüljön (futás, ugrás és dobás), így bármilyen korú gyermek könnyedén végre tudja hajtani. A sportos feladatok mindig meg vannak fűszerezve egy kis játékossággal.
A legfontosabb célja ennek a rendezvénynek, hogy már a legkisebbek is találkozzanak a versenyzés adta örömökkel, és rengeteg pozitív élménnyel térjenek haza. A Nyíregyházi Sportcentrum jóvoltából az óvodák a verseny befejeztével a játékos sporteszközöket megkapták ajándékba, és természetesen, ahogy ez már lenni szokott, minden gyermek nyakába aranyérem került.
A legnagyobb elismerés a szervezők felé, hogy a közel 500 fő  óvodás, széles mosollyal az arcukon hagyták el az esemény színhelyét.