Mozgalmas hétvége vár a Nyíregyházi Sportcentrumra
Mozgalmas hétvége vár a Nyíregyházi Sportcentrumra
Mozgalmas hétvége elé néznek a Nyíregyházi Sportcentrum utánpótlás csapatai…
Mozgalmas hétvége elé néznek a Nyíregyházi Sportcentrum utánpótlás csapatai.
Kosárlabda
Pénteken a Continental Arénában fogadja ellenfelét a Blue Sharks U20-as férfi kosárlabda csapata. Az MTK együttese ellen vívják várhatóan kemény ütközetüket a nyíregyháziak, a mérkőzés a felnőttek összecsapása után 19.00 órakor kezdődik.
Röplabda
Az U21 női röplabda együttes szombaton hazai pályán vívja soros bajnoki ütközetét. A mérkőzés helyszíne a Bem tornaterme, ideje 14.00 óra.
Kézilabda
A Sportcentrum serdülő kézilabdás lányai újra hazai közönség előtt bizonyíthatnak, a vendég csapat ezúttal a Kazincbarcika. Az összecsapást a már megszokott helyszínen a Kertvárosi Általános Iskola sportcsarnokában játsszák október 22-én, 15.00 órakor.
Úszás
Hétvégén elindul a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében zajló versenysorozat a Szabolcs-Tour Kupa, melynek első fordulóját Mátészalkán rendezik. A Sportcentrum legkisebb úszói 15 fővel képviselik Nyíregyházát.
A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola úszó szakosztálya október 21-én rendezi meg a Hajós Alfréd Kupa III. fordulóját. 10 hazai egyesület, 250 úszója csobban vízbe, köztük a Nyíregyházi Sportcentrum 50 úszója is. A lányok és fiúk egyaránt 9-9 számban mérik össze tudásukat.