NYSC programjai a hétvégén
NYSC programjai a hétvégén
Vasárnap folytatja a bajnoki menetelést a Blue Sharks U20-as férfi kosárlabda együttese. A Nyíregyházi Sportcentrum NB II-es női röplabda együttese a Bem tornatermében fogadja az Eötvös DSE csapatát…
Kosárlabda
Vasárnap folytatja a bajnoki menetelést a Blue Sharks U20-as férfi kosárlabda együttese. Az eddig hibátlanul szereplő Nyíregyháza a Budapest Honvéd csapatát fogadja a Continental Arénában, a mérkőzés kezdete 19.00 óra.
A hétvégén megkezdi szereplését a Nyíregyházi Sportcentrum legkisebb kosárlabda korcsoportja. Az első fordulót a Kenguru Kupában október 15-én játsszák a Westsik tornatermében, 9.00 órától.
Úszás
Urbin Tamás vezetőedző a Nyíregyházi Sportcentrum úszóival a II. Rövidpályás Nemzetközi Hód Kupával indítják a versenyidényt. Az öt napos viadalon nyolc serdülő és felnőtt korú versenyző képviseli a Sportcentrum színeit Hódmezővásárhelyen.
Röplabda
A Nyíregyházi Sportcentrum NB II-es női röplabda együttese a Bem tornatermében fogadja az Eötvös DSE csapatát szombaton soros bajnoki megmérettetésre, a küzdelem kezdete 14.00 óra.