Kosárlabda, röplabda a hétvégén
Kosárlabda, röplabda a hétvégén
A Nyíregyházi Sportcentrum kosárlabda szakág négy korosztályára is megmérettetés vár az előttünk álló hétvégén. Beindul az Országos Gyermek Röplabda Bajnokság október 8-án…
Kosárlabda
A Nyíregyházi Sportcentrum kosárlabda szakág négy korosztályára is megmérettetés vár az előttünk álló hétvégén. A legidősebbek, az U20 Oroszlányba utaznak soros bajnoki megmérettetésére október 6-án. A szalagavató miatt hiányosan pályára lépő együttes, az U18-cal kiegészülve mérkőzik meg idegenben. Reméljük a fiatalosított gárdával is folytatják a megkezdett sikersorozatot.
Az U18/A csapat szombaton, Törökbálinton kezdi meg a bajnokságot a kiemelt szakaszban. A mérkőzés 11 órakor kezdődik.
A Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság az alapszakasz II. fordulójához érkezett október 7-én. A Sportcentrumosok, Tiszaújvárosban játsszák mérkőzéseiket. Az első összecsapásra a rendező csapat ellen kerül sor 12.00 órakor.
Az U12-es korcsoport is megkezdi az idényt. Október 7-én Debrecenben játsszanak, két debreceni csapat ellen.
Röplabda
Beindul az Országos Gyermek Röplabda Bajnokság október 8-án. Az U15/A Budaörsön, az U15/B Hajdúböszörményben lép pályára.Az NB II-es felnőtt bajnokság Debrecenben folytatódik. Nagy Attila vezetőedző irányítása alatt a lányok a DEAC ellen mérkőznek meg a hétvége első napján.