Igazi nagyüzem a hétvégén
Igazi nagyüzem a hétvégén
A Nyíregyházi Sportcentrum kézilabda szakágánál nagyüzem lesz a hétvégén. A fiú serdülő és a fiú ifjúsági csapat is Lajosmizsére utazik szeptember 23-án a bajnokság második fordulójára…
Kézilabda
A Nyíregyházi Sportcentrum kézilabda szakágánál nagyüzem lesz a hétvégén. A fiú serdülő és a fiú ifjúsági csapat is Lajosmizsére utazik szeptember 23-án a bajnokság második fordulójára. Az U12-es I. osztályú fiú együttes hazai pályán bizonyíthat vasárnap a Bem tornatermében, míg az U12-es fiú II. osztályú gárdánk szombaton utazik Fehérgyarmatra.
Kosárlabda
A Sportcentrum kadett kosarasai háromnapos nemzetközi tornával készülnek a bajnokság folytatására. A küzdelmek helyszíne Kassa, ahol hat csapat mérkőzik meg. A Nyíregyházi Sportcentrum első mérkőzését szombat reggel 8 órakor játssza a hazaiak ellen.Az U20 vasárnap fogadja a Veszprém gárdáját. A mérkőzés helyszíne a Continental Aréna, ideje 19.00 óra.
Atlétika
Szeptember 23-án kerül megrendezésre a Sport XXI. Kelet-Magyarországi régió gyermekversenye Nyíregyházán, a Városi Stadionba. A 9-12 évesek 14 versenyszámban mérettethetik meg magukat, melyek között szerepel a 2000 méter gyaloglás is. Ennek a versenyszámnak a népszerűsítésére látogat ki a versenyre Helebrandt Máté olimpikon.