Helebrandt Mátéval népszerűsítik a gyaloglást
Helebrandt Mátéval népszerűsítik a gyaloglást
Szombaton – október 23-án – minden atlétikát kedvelő fiatalt várnak a Városi Stadionba a Sport XXI. Atlétikai alapprogram következő gyerekversenyére…
Szombaton – október 23-án – minden atlétikát kedvelő fiatalt várnak a Városi Stadionba a Sport XXI. Atlétikai alapprogram következő gyerekversenyére.
A már benevezett két egyesület – a Nyíregyházi Sportcentrum és a Hajdú-Bihar Megyei és Debrecen Városi Atlétikai Közhasznú Egyesület – kívül több nyíregyházi általános iskolát is meghívtak a rendezvény szervezői.
A versenyen az U13 (11-12 évesek) és az U11 korúak (9-10 évesek) mérhetik össze a tudásukat sprintváltóban, gátváltóban, 800m akadályban, távolugrásban, diszkoszvetésben, váltófutásban és nem utolsósorban 2000m gyaloglásban, melyre vendégként meghívták a nyáron a londoni atlétikai világbajnokságon 6. helyet elért Helebrandt Mátét, aki a Nyíregyházi Sportcentrum színeiben érte el eddigi pályafutásának legjobb eredményét.
A versenyekre a Nyíregyházi Sportcentrum szívesen vár minden érdeklődő gyereket, aki szeretné kipróbálni magát az atlétika bármely területén.
A versenyek 11 órakor kezdődnek és körülbelül 13 óráig tartanak majd Nyíregyházán a Városi Stadionban.