Szombaton dob Szikszai Robi
Szombaton dob Szikszai Robi
Korán kell kelnie azoknak az atlétikát szeretőknek, akik meg szeretnék nézni a Nyíregyházi Sportcentrum diszkoszvetőjének, Szikszai Robinak a versenyét, a 29. Nyári Universiadén, Tajpejben…
Korán kell kelnie azoknak az atlétikát szeretőknek, akik meg szeretnék nézni a Nyíregyházi Sportcentrum diszkoszvetőjének, Szikszai Robinak a versenyét, a 29. Nyári Universiadén, Tajpejben. A nyíregyházi diszkoszvető augusztus 26-án, szombaton helyi idő szerint hajnali 4 óra körül a lép majd a dobókörbe.
– Minden gond nélkül sikerült az átállás a hosszú repülőút után. A körülmények maximálisan megfelelőek, olyan, mintha egy olimpiai faluban lennénk. Nagyon várom már a szombati versenyt. Igyekszem a maximálisat kihozni majd magamból. – mondta a nyíregyházi atléta.
Az indulók között még egy magyar diszkoszvetőnek, Huszák Jánosnak szurkolhatunk az augusztus 26-i megmérettetésen. A magyar Universiade küldöttség 14 sportágban, 141 versenyzővel vesz részt az eseményen. Magyarországot az atlétikai versenyeken 15 fő képviseli: Dr. Baji Balázs, Bogdán Annabella, Gyurátz Réka, Gyürés Viktória, Halász Bence, Huszák János, Kerekes Gréta, Kéri Bianka, Kovács Barbara, Kozák Luca, Récsei Rita, Rivasz-Tóth Norbert, Szikszai Róbert, Szilágyi Réka, Venyercsán Bence.
Az Universiade összes eseményét élőben is végig lehet követni: https://livestream.com/fisuAz időrendet és a honlapot az érdeklődők pedig megtalálják a www.atletika.hu internetes oldalon.
A diszkoszvetők névsora: http://www.fisu.net/results/summer-universiade/29th-summer-universiade-taipei-city-2017-main-results