Meghosszabbított szponzori szerződés
Meghosszabbított szponzori szerződés
120 csapat, 3000 játékosával újra rajtol augusztus 14-én, 17.30-kor a városi kispályás labdarúgás, melynek újabb egy évadra az Intersport lesz a névadó szponzora…
Újabb egy esztendővel meghosszabbították a szponzori szerződést
120 csapat, 3000 játékosával újra rajtol augusztus 14-én, 17.30-kor a városi kispályás labdarúgás, melynek újabb egy évadra az Intersport lesz a névadó szponzora. Az együttműködési megállapodást a sportáruház képviseletében Czakó Gyula üzletvezető és a Nyíregyházi Sportcentrum nevében Kósa Árpád ügyvezető írta alá. Az áruház és a Sportcentrum között már 5 éve tartó szoros és jól működő kapcsolat van, hiszen nem csak a kispályás labdarúgást támogatja az Intersport, hanem számos Nyíregyházi Sportcentrumos sporteseményt is, mint például a Nyuszi Futást, vagy a Mikulás Futás. Dajka László főszervező 82 csapattal vette át a városi kispályás labdarúgás irányítását, ez a 2017-2018-as idényre 120 együttesre bővült.
Az ország legnagyobb kispályás bajnokságává fejlődött megmérettetés sorozatra nem csak Nyíregyházáról, hanem annak vonzáskörzetéből is sokan neveztek, így Levelekről, Napkorról vagy éppen Nyírturáról.