Hatházi Dóra döntőbe jutott!
Hatházi Dóra döntőbe jutott!
A Nyíregyházi Sportcentrum reménysége a 100 méter pillangó délelőtti selejtezőjében kvalifikálta magát az elődöntőbe, majd a délutáni folytatásban a nyolcadik legjobb időt úszta, így bejutott a pénteki fináléba…
A győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál csütörtöki napján ugrott a medencébe Hatházi Dóra.
A Nyíregyházi Sportcentrum reménysége a 100 méter pillangó délelőtti selejtezőjében kvalifikálta magát az elődöntőbe, majd a délutáni folytatásban a nyolcadik legjobb időt úszta, így bejutott a pénteki fináléba. Dóra a női 4×100 méteres vegyes váltó tagjaként is érdekelt lesz a kisalföldi városban tartandó eseményen.
A korosztályos női röplabda válogatott, amelynek keretében három nyíregyházi játékos – Kundrák Eszter, Kotormán Réka és Pap Dorka – szerepel, harmadik mérkőzését is elvesztette: Szerbia, majd Oroszország után Szlovénia ellen sem termet babér számára. Így az együttes a folytatásban az 5-8. helyért rendezett csatározásban érdekelt.
Akárcsak a fiú kézilabdacsapat, amelynek szakmai stábjában az ugyancsak nyíregyházi Bartha Dénes dolgozik. A gárda harmadik meccsén megszerezte első győzelmét Dánia ellen (29–28), így csoportharmadikként zárt.
Forrás:szon.hu