Atlétika, úszás a hétvégén
Atlétika, úszás a hétvégén
Négy ország részvételével zajlik az Ifjúsági Válogatott Viadal Miskolcon június 16-án. A Nyíregyházi Sportcentrum atlétái közül négyen – Téglási Ákos, Béni Gergő, Zsiga Kinga és Botos Boglárka…
Atlétika
Négy ország részvételével zajlik az Ifjúsági Válogatott Viadal Miskolcon június 16-án. A Nyíregyházi Sportcentrum atlétái közül négyen – Téglási Ákos, Béni Gergő, Zsiga Kinga és Botos Boglárka – a magyar csapat tagjai.
Budapesten versenyeznek a junior atléták szombat-vasárnap. 16 fő nyíregyházi versenyző méretteti meg magát a Magyarország Junior és Utánpótlás Bajnokságon.
Úszás
Június 19-én 10-en utaznak Győrbe Nyíregyházáról, az Országos Serdülő Úszóbajnokságra. A verseny azért is kiemelt jelentőségű, mert itt hirdetik meg a szűkített keret névsorát a XIV. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra, amely Magyarország első olimpiai eseménye.  Akiért izgulhatunk, az Gyula Sándor tanítványa, Hatházi Dóri.
Június 17-én Budapest, a Tüske csarnok uszodája ad helyet a „Béka találkozónak”. A Nyíregyházi Sportcentrum legkisebb úszói, a béka korosztályból hét versenyző csobban vízbe.