Június 3-án Streetball a Kossuth téren
Június 3-án Streetball a Kossuth téren
Jubilál a Streetball Magyarországon. 25 éve van jelen az utcai kosárlabda az országban, négy éve pedig újra Nyíregyházán. A jubileumi évet ünnepelve a szervezők újabb versenyekkel fognak kedveskedni…
Jubilál a Streetball Magyarországon. 25 éve van jelen az utcai kosárlabda az országban, négy éve pedig újra Nyíregyházán.
A jubileumi évet ünnepelve a szervezők újabb versenyekkel fognak kedveskedni a résztvevőknek, amiről csak szombaton, a helyszínen fedik fel a leplet. A hétvégén a kosárlabdáé a főszerep, de számos program színesíti az összejövetelt. A 2017-es szezonban Nyíregyháza MJV a második állomása a fesztiválnak, Kőbányán nyitotta meg kapuit a sportág. Az utánpótlás korúaknál hat korosztály, a felnőtteknél kettő versenyez a kategóriák győzelméért.Nevezni lehet online, vagy e-mail-ben (elsport@nyiregyhazisc.hu, sajto@nyiregyhazisc.hu, marketing@nyiregyhazisc.hu), telefonon (06-30-4023863) illetve személyesen a Continental Arénában.
A nevezési díj 12.000-ft, amit a helyszínen is befizethetnek a jelentkezők, de a nevezést legkésőbb június 2-án, 12 óráig el kell juttatni a szervezőkhöz. 9 órakor kezdődnek a mérkőzések 10 pályán a Kossuth téren, szombaton.