„Nemcsak a húszéveseké a világ…”
„Nemcsak a húszéveseké a világ…”
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre május 17-én a „Szépkorúak sporttalálkozója” Nyíregyházán. Négy évvel ezelőtt 200 fő szépkorú vett részt az első találkozón azért, hogy különböző sportágakban tegyék próbára…
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre május 17-én a „Szépkorúak sporttalálkozója” Nyíregyházán.
Négy évvel ezelőtt 200 fő szépkorú vett részt az első találkozón azért, hogy különböző sportágakban tegyék próbára magukat. 2017-re a nevezettek létszáma 580 főre duzzadt, ami mindenképpen példaértékű a fiatalok számára. Szerda reggel Aradszky híres nótájára, a „Nemcsak a húszéveseké a világ…”-ra  vonulnak be rendezett sorokban a Városi Stadion centerpályájára a fiatalos nagymamák és nagypapák, hogy részesei legyenek az izgalmas és sokszínű sporteseménynek. Nyolc sportág, húsz versenyszámában mérettethetik meg magukat a korukat meghazudtoló nyugdíjasok. Örömteli az, hogy nem csak a nyugdíjas klubok tagjai, hanem civil szervezetek és sok egyéni versenyző is képviselteti magát. A megszokott versenyszámok mellett, új erőpróbák is lesznek a műsorban, így például a Nyíri Fészek Ulti Egyesültének köszönhetően megjelenik az ulti is, mint sport.
Minden versenyszámban győzteseket hirdetnek a szervezők és minden résztvevő emléklapot kap. Az eredményhirdetést követően, Nyíregyháza MJV polgármestere vendégül látja ebédre az összes résztvevőt.