Győzelem a Szekér Emléktornán
Győzelem a Szekér Emléktornán
Hatodik alkalommal került megrendezésre vasárnap a Szekér László Emléktorna Nyíregyházán. A torna ezúttal négy csapat részt vételével a Vasvári Pál Gimnázium falai közt zajlott…
Megnyerte a Nyíregyházi Sportcentrum ifi röplabda csapata a Szekér László Emléktornát.
Hatodik alkalommal került megrendezésre vasárnap a Szekér László Emléktorna Nyíregyházán. A torna ezúttal négy csapat részt vételével a Vasvári Pál Gimnázium falai közt zajlott, ahol a Nyíregyházi Sportcentrum fiataljai derekasan állták a küzdelmeket.
Nagy Attila gárdája először a Vasas lányaival mérkőzött meg, 3:0-ra, majd az UTE gárdáját verte meg 2:1-re. A békéscsabaiak egy kicsit nehezebb ellenfélnek bizonyultak, tőlük a nyíregyháziak kikaptak 2:1-re, de a körbemérkőzéseknek köszönhetően így is megszerezte az első helyezést a Sportcentrum alakulata.
– Jól szolgálta a torna a hétvégén megrendezésre kerülő ifi döntőt. A csapat látta, hogy hol hibáztak, miben voltak jók és hol kell még javítaniuk, hogy a döntőn is szép eredményt érjenek el. – mondta Erdősné Balogh Erika, a Nyíregyházi Sportcentrum röplabda szakágának vezetője.