Kosár, kézi, úszás a hétvégén
Kosár, kézi, úszás a hétvégén
A Nyíregyházi Sportcentrum U16-os fiú kosárlabda csapata a hétvégén, hazai pályán befejezi a bajnokságot. Az országos „B” döntőben szerepelnek Boczkó Ádám tanítványai május 12-14-ig…
Kosárlabda
A Nyíregyházi Sportcentrum U16-os fiú kosárlabda csapata a hétvégén, hazai pályán befejezi a bajnokságot. Az országos „B” döntőben szerepelnek Boczkó Ádám tanítványai május 12-14-ig. A Sportcentrum szervezésében zajló eseményen nyolc csapat vesz részt, a döntő helyszíne a Tiszavasvári úti sportcsarnok. A küzdelmek a 9-16. helyek elosztásáért mennek egyenes kieséses rendszerben, minden helyezésért megküzdenek a fiúk. Nyíregyháza első összecsapását a Pécs együttese ellen vívja pénteken, 19 órai kezdettel.
Kézilabda
Nem vár könnyű ütközet a Sportcentrum férfi junior kézilabda csapatára. Vasárnap a Bem Általános Iskola tornatermében fogadják a Békés csapatát. Mindkét együttesnek 22 mérkőzést követően 41-41 pontot sikerült begyűjteni, csupán a jobb gólkülönbség miatt vezeti a tabellát Nyíregyháza. Aki megnyeri a mérkőzést, az megnyeri az egész NB I/B junior keleti bajnokságot. Nyíregyházának utoljára 2009-ben volt győztes junior kézilabda együttese, reméljük nyolc év után vasárnap újra bajnokot avatunk. A mérkőzés 16 órakor kezdődik.
Úszás
Hatházi Dóra a magyar korosztályos válogatottal Pozsonyban szerepel az Olimpiai Reménységek Versenyén. A 2000 után született tehetségek megmérettetése a hétvégén lesz, melyen Dóri már második alkalommal vesz részt. Négy ország – Szlovákia, Lengyelország, Csehország és Magyarország – részvételév zajlik a verseny. Gyula Sándor tanítványa 50m, 100 m, 200 m pillangón és ráadásként a váltó tagjaként is rajtkőre áll.