Vollé 2020! Röpsuli a Bemben
Vollé 2020! Röpsuli a Bemben
Április utolsó hétvégéjén a legifjabb röplabdások népesítették be Nyíregyházán, a Bem József Általános Iskola falait a Vollé2020! Röpsuli program keretein belül…
Tengernyi szép helyezést értek a legkisebb röplabdások.
Április utolsó hétvégéjén a legifjabb röplabdások népesítették be Nyíregyházán, a Bem József Általános Iskola falait a Vollé2020! Röpsuli program keretein belül.
A csapatok négy kategóriában mérhették össze a tudásukat: gyerek, mini, szupermini és manó csoportokban.A versenyre nemcsak Nyíregyházáról,  hanem Debrecenből, Hajdúböszörményből, Kisújszállásról, Kazincbarcikáról és Balmazújvárosból is érkeztek alakulatok. Nyíregyházáról a Bem J. Iskola, a Kazinczy és a Szent Imre diákjai vettek részt a vidám kis megmérettetésen.
A nyíregyházi edzők, Savic Bernadett, Szekér Lászlóné Böbe, Erdősné Balogh Erika és Fodor Gábor mellett a Nyíregyházi Sportcentrum junior, serdülő és mini röplabdásai segédkeztek a verseny zavartalan lebonyolításában.
Szupermini kategóriában két második és egy negyedik helyezést értek el a hazaiak, miniben egy negyedik helyet, gyerek kategóriában egy ötödik helyet, manóban egy első, egy második, egy harmadik, két negyedik és egy ötödik helyet zsebeltek a nyíregyháziak.