Cél a Vb szint
Cél a Vb szint
Mától egészen szombatig kerül megrendezésre Debrecenben a 119. Úszó Országos Bajnokság, ahol utoljára nyílik lehetőség az úszócsapatba kerülésre minden idők legnagyobb magyarországi sporteseményére, a nyári vizes világbajnokságra…
Szerdán 200 mellen szoríthatunk Szurovcsák Ivettnek.
Mától egészen szombatig kerül megrendezésre Debrecenben a 119. Úszó Országos Bajnokság, ahol utoljára nyílik lehetőség az úszócsapatba kerülésre minden idők legnagyobb magyarországi sporteseményére, a nyári vizes világbajnokságra.
Szurovcsák Ivettnek, a Nyíregyházi Sportcentrum úszójának 50, 100 és 200 mell a fő száma, itt olyan nagy úszókkal fog együtt a medencében versenyezni, mint Hosszú Katinka, aki háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő vagy a Riói Olimpián 200 mellet úszó Sebestyén Dalma és Sztankovics Anna.
– Szerdán 200 mellen, pénteken, 100 mellen és szombaton, az 50 mellen fogok versenyezni, ezek azok a számok, amelyekben nagyon jól kell teljesítenem, hiszen az utolsó alkalom, hogy a vb-szintet megússzam. – mondta Ivett, aki hozzátette, hogy A vagy B szintet kell úszni és egybe vagy kettőbe benne lenni, hogy világbajnokságon indulhasson. – 50 mellen egy tizedre vagyok a B szinttől és 1 mp az A-tól! 200-on Sebestyén Dalmával fogok egyszerre a medencében lenni, a negyedik előfutamban, pénteken szintén Dalmával, míg szombaton 50-en Sztankovics Anna lesz a legnagyobb ellenfelem, az ötödik előfutamban.
Az előfutamok egységesen mindennap 9.30 órától kezdődnek a Debreceni Sportuszodában. A középdöntők és a döntők 18.00 órától kerülnek megrendezésre.