Idegenbeni mérkőzések a hétvégén
Idegenbeni mérkőzések a hétvégén
Három mérkőzés vár a Nyíregyházi Sportcentrum serdülő kosárlabda csapatára április 8-9-én Budapesten az Országos Serdülő Bajnokság főtábla következő fordulóján…
Kosárlabda
Három mérkőzés vár a Nyíregyházi Sportcentrum serdülő kosárlabda csapatára április 8-9-én Budapesten az Országos Serdülő Bajnokság főtábla következő fordulóján. A Dombóvár, a Budaörs és a Kaszások Akadémia együttesével csapnak össze Vajda Tamás tanítványai.
Kézilabda
Könnyű hétvége elé néz a Sportcentrum junior férfi kézilabda együttese Balassagyarmaton, hiszen a bajnokságot vezető Nyíregyháza, a sereghajtó ellen lép pályára idegenben.
A leány U13-as kézilabda szakág hazai közönség előtt méretteti meg magát a Gyermekbajnokság következő fordulóján a Kulcsár Anita régió felsőházi fordulóján. Helyszín a Kertvárosi Általános Iskola tornaterme, a mérkőzések szombat reggel 9 órakor kezdődnek és 16 órakor érnek véget.
Úszás
Az úszók hétvégén pihennek, viszont április 11-én indul a négy napos Arany Üst Nemzetközi Úszóverseny a serdülő és a gyermek korosztály számára. Ennek a korcsoportnak ez a legrangosabb versenye, ahová a Sportcentrum 15 úszója utazik érmes reményekkel.