Fontos mérkőzések a hétvégén
Fontos mérkőzések a hétvégén
A Nyíregyházi Sportcentrum fiú kadett kosárlabda csapatára talán a szezon legfontosabb mérkőzése vár március 31-én. A Sportcentrum NB I/B junior férfi kézilabda együttese szombaton fogadja a Mizse KC csapatát a Continental Arénában…
Kosárlabda
A Nyíregyházi Sportcentrum fiú kadett kosárlabda csapatára talán a szezon legfontosabb mérkőzése vár március 31-én. Az országos döntőbe kerülésért játssza első ütközetét a Kaposvár együttesével, a mérkőzés kezdete 17.20 óra, helyszíne a Zelk Zoltán Általános Iskola tornaterme.
Április 1-jén az U20 Nagykőrösre, április 2-án az U18 Pécsre utazik soros bajnoki mérkőzésére.
Úszás
A Debreceni Sportuszoda ad otthont a 2017. április 1-jén megrendezésre kerülő Hajós Alfréd Úszóverseny II. fordulójának. A Nyíregyházi Sportcentrum 40 fős népes csapattal képviselteti magát, a versenyzők 7-7 számban mérik össze tudásukat.
Kézilabda
A Sportcentrum NB I/B junior férfi kézilabda együttese szombaton fogadja a Mizse KC csapatát a Continental Arénában. Bécsi János kötelező győzelmet vár csapatától, hiszen a Mizse jóval mögöttük lemaradva áll a tabellán. A mérkőzés kezdete 16.00 óra.
Röplabda
Az Országos Gyermek Röplabda Bajnokság második tornájára kerül sor Szegeden április elsején, ahová Moravszki Gyuláné utazik gyermekcsapatával.