Elrajtol a bajnokság tavaszi idénye
Elrajtol a bajnokság tavaszi idénye
Visszavonhatatlanul itt a tavasz és április 3.-án elrajtol a bajnokság tavaszi idénye, és április végén elindítunk egy nagyszabású lábtenisz egyéni és páros bajnokságot a stadionban…
Visszavonhatatlanul itt a tavasz és április 3.-án elrajtol a bajnokság tavaszi idénye.
Elkészült a sorsolás, ami majd megtekinthető lesz a www.nyiregyhazisportcentrum.hu weboldalunkon folyamatosan.
Kérem azon csapatvezetőket, akik a facebookon is megtalálhatóak azok jelöljék be az INTERSPORT KISPÁLYÁS bajnokságot, hogy még több információ juthasson el csapatokhoz.
Továbbá kérek minden csapatvezetőt, hogy immár a sorsolás ismeretében nyomtassák ki előre azt a rájuk eső öt-hat mérkőzés jegyzőkönyvet, hogy ne forduljon elő az, hogy jegyzőkönyv nélkül érkeznek a mérkőzésre.
A szerdai napok továbbra is esőnapként szerepelnek, kivétel a munkaszüneti napok miatti kieső napoknál illet az OB.II. o duplázásánál.
A szabályban annyi változás van, hogy a középkezdésnél elég egy fő és hátra is lehet kezdeni, de a teremben már ezt alkalmaztuk.
Amennyiben bárkinek pályabérlési gondja van, kérem, keresse a NYÍRVV Kft. Stadion üzemeltetési vezetőjét VENCZEL VIKTORT a 30-758-7258 számon. Egyébként a pályák kitűnő minőségben elkészültek, de nagyon sajnálom, hogy a fák nyolcvan százalékát kivágták. Ahogy már korábban is jeleztem, április végén elindítunk egy nagyszabású lábtenisz egyéni és páros bajnokságot a stadionban, melyre nálam lehet jelentkezni.
A tavaszi sorsolást megtekinthetik a mellékleteknél, illetve a főoldalon jobb oldalt.A bajnokságra jó felkészülést és sok sikert kívánok Önöknek.